Carolien Noorduyn
Advocaat - partner
mr. C.W. (Carolien) Noorduyn

+31(0)70 - 205 73 90

+31(0)6 - 28 65 68 47

+31(0)70 - 205 73 99

Carolien legt zich al ruim zeventien jaar toe op de verdediging in fraudezaken en grotere commune onderzoeken. Dat merkt u meteen als u met haar kennismaakt. Ongeacht de omvang van de zaak en ongeacht de complexiteit komt zij met trefzekere vragen op de snelste manier tot de kern van het probleem. Vanaf dat moment bouwt ze de verdediging op, vastberaden tot aan het einde. Ze laat haar cliënten nooit vallen, ook niet in de moeilijkste omstandigheden.

Met onzin moet niemand bij haar aankomen; zij gaat zelf ook niet met onzin naar de rechter, en de rechter weet dat. Ze heeft een reputatie om zuinig op te zijn. Carolien is direct in haar benadering, diplomatiek als dat nodig is, voor de duvel niet bang, geducht en charmant. Ze schrijft haar stukken bondig en zeer precies en laat weg wat geen waarde heeft. Zo werd ze bijna vanzelf een specialist in het procederen voor de Hoge Raad, waar zij ook al werkte nog voordat zij advocate werd.

Beleidsbepalers voelen zich bij haar thuis, net zoals de spelers in de gezondheidszorg, de industrie, de financiële wereld, het vastgoed en ook de politie zélf. Haar netwerk is grenzeloos; zij wil winnen wat er te winnen valt, maar blijft altijd realistisch, en dat maakt haar een van de beste advocaten op haar vakgebied.

Carolien staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd als strafrechtspecialist (in o.a. algemeen commuun strafrecht, financieel economisch strafrecht, fiscaal strafrecht, internationaal strafrecht en milieustrafrecht), cassatiespecialist (strafrecht) en tuchtrechtadvocaat. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Nadere informatie over Carolien Noorduyn