Max Vermeij
Advocaat - partner
mr. M.J.N. (Max) Vermeij

+31(0)70 - 205 73 90

+31(0)6 - 37 47 44 28

+31(0)70 - 205 73 99

Max Vermeij is een erudiete en veelzijdige strafrechtadvocaat. Omdat Max tevens fiscalist is, is hij niet alleen gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bijstand in commune strafzaken, maar tevens uitermate capabel in het leveren van bijstand in ingewikkelde fraudezaken met fiscale componenten.

In de loop der jaren heeft Max zich voorts in het bijzonder bekwaamd in uitingsdelicten (vrijheid van meningsuiting, opruiing, discriminatie en het recht tot demonstratie); inmiddels kan gezegd worden dat zijn verweren hebben geleid tot de heersende jurisprudentie op dit gebied.

Hij behoort tot het selecte gezelschap van strafrechtadvocaten die op de lijst van de nationale politie staan om rechtsbijstand te leveren aan agenten die verdachte zijn in een strafrechtelijk onderzoek.   

Max heeft zich eveneens gespecialiseerd in cassatieprocedures bij de Hoge Raad en met zijn scherpe pen heeft hij menig succesvol cassatiemiddel op zijn naam geschreven.

Max onderscheidt zich verder door zijn uitmuntende beheersing van de Engelse, Duitse en Franse taal. Hij adviseert en procedeert ook moeiteloos in deze talen. Mensenrechtelijke procedures bij – onder meer – het Europees Hof voor de Rechten van de Mens rekent Max ook tot zijn specialismen. Zijn uitzonderlijke talenkennis komt daarbij goed van pas.

Nadere informatie over Max Vermeij