Kantoor

Kantoor NVVS Den Haag

NVVS advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in het strafrecht, in de ruimste zin van het woord. De advocaten van NVVS bezitten de expertise om op alle rechtsgebieden binnen het strafrecht kwalitatief hoogwaardige rechtsbijstand te leveren. Kennis, bevlogenheid en jarenlange ervaring bij verschillende gerenommeerde kantoren, worden gecombineerd om dit doel te bereiken. De werkwijze van NVVS advocaten kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de zaak en de cliënt en een slagvaardige en oplossingsgerichte aanpak. NVVS advocaten kan zich eenvoudig meten met de gevestigde kantoren, maar is daarbij laagdrempelig en levert bijstand aan iedereen, ook aan diegenen die dat niet (langer) kunnen betalen.

De rechtsbijstand kan in iedere fase van het strafproces worden ingeroepen: vanaf (of voorafgaand aan) het eerste politieverhoor, bij een doorzoeking van een woning of bedrijfspand, tijdens de terechtzitting in eerste aanleg en in hoger beroep, tot aan een cassatie- of herzieningsprocedure bij de Hoge Raad of een procedure bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Ook kan NVVS advocaten u of uw bedrijf van advies voorzien om de kans dat u lijdend voorwerp van een strafrechtelijk onderzoek wordt te verkleinen. U kunt ook bij ons terecht voor een ‘second opinion’.

NVVS advocaten staat zowel particulieren als rechtspersonen (zoals ondernemingen of overheidsinstanties) bij die in aanraking komen met het strafrecht.